top of page

Fotografie Neeltje Kleijn

Fotografie Neeltje Kleijn

Fotografie Neeltje Kleijn

Fotografie Neeltje Kleijn

Mitchel Breed - 'An Act of Becoming'

ft. Peter van der Horst, Emma van der Put en Joyce Vlaming

 
Galerie SANAA - Utrecht

An Act of Becoming is een expositie bestaande uit twee delen, vanuit het hybride kunstenaarsschap van Mitchel Breed, met gastbijdrages van Peter van der Horst, Emma van der Put & Joyce Vlaming.

 

De centrale vraag is een onderzoek naar ‘lokale inbedding’ :Op welke manieren kan je, als hedendaagse kunstenaar, je artistieke praktijk (lokaal) inbedden? En kan dat met beeldend werk dat gaat over ontplaatsing?’.

 

Vanuit het kunstiniatief GPS | Glitch Project Space, als onderzoek naar ‘lokale inbedding’ heeft Mitchel zijn flat in Overvecht sinds afgelopen oktober tot projectruimte omgevormd. In deze projectruimte vindt het eerste deel van An Act of Becoming plaats, waarmee hij de verhouding tussen zijn kunst en kunstenaarsschap ten opzichte van zijn lokale omgeving en buren onderzoekt.

 

Het tweede deel van de expositie vindt in galerie SANAA plaats. Hierbij heeft Babah Tarawally een expositietekst geschreven, toont Het Mythologisch Instituut van Jolijn de Wolf haarOnline Museum voor Kleingoderij, zal er een Stormhoekavond worden georganiseerd en tijdens de Finissage zal een pendeldienst beide locaties met elkaar verbinden.

Galerie SANAA

GPS Glitch Project Space

Artikel Lucy in de Lucht

Fotografie finissage: Neeltje Kleijn

Fondsen.jpg
bottom of page